Pokalkampen: Oppgjørets time på Askøy på tirsdag

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 11 Sep 2011@23:18

pokal7_2011
60 poengs ledelse for Fana over Varegg i kampen om seieren – og 2 poengs ledelse for Askøy over Gneist i kampen om tredjeplassen. Det er status foran årets siste Pokalkamp på Askøy førstkommende tirsdag den 13. september. Arrangøren lover forøvrig garderobe under tak i tilfelle det skulle komme regn på tirsdag.

Fana er storfavoritt til sammenlagtseieren i årets Pokalkamp. Men selv om Fana sin ledelse er på 60 poeng – så trenger ikke Varegg å vinne med mer enn 32 poeng – siden Varegg kan stryke et løp med 76 poeng mot Fana sitt dårligste løp på 105 poeng. Alt Varegg trenger å gjøre er altså å gjenta sin innsats fra Kokstad i August… (med forbehold om regnefeil og at offisielle regler for 2011 ikke funnet på internett)

Løpet går på kartet Kolbeinsvarden i målestokk 1:7500 med samlingsplass ved klubbhuset til Askøy o-lag. Løypelegger er Ørjan Kalsen.

Husk påmelding

Det blir lang kø både for deg og de andre hvis få melder seg på! Husk derfor påmelding innen mandag kveld; “no show, no pay” så meld deg gjerne på selv om du ikke er helt sikker på om du skal løpe.

Det er fleksistart mellom 17.30 og 18.30.

Du må ha opprette Eventor ID for å melde deg på. Alle må som vanlig registerere seg på løpet (ved å legge brikken nedpå dersom du er forhåndspåmeldt)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.