Lagledermøte for Bergensregionen 29. november

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 18 Nov 2010@9:27

Det blir lagledermøte for Bergensregionen mandag den 29. november. Klubber må sende inn sine ønsker om arrangement i 2011 til Andreas Nielsen på e-post andyn_88@hotmail.com med kopi til Jan Kocbach (jan@kocbach.net) innen fredag den 26. november. For hvert ønske list både 1. prioritet og 2. prioritet. De klubber som har sendt inn ønske om arrangement har fortrinnsrett i diskusjonene på lagledermøtet – dersom man ikke har sendt inn ønske om arrangement kommer man sist i køen ved tildelingen / i diskusjonene.

Nedenfor er e-post sendt til lagene gjengitt.


Til lagledere for klubber i Bergensregionen,

Det årlige lagledermøtet for Region Bergen, Hordaland O-krets blir avholdt mandag den 29.11.2010 i Badstuen (klubbhuset til Varegg), nedre inngang, klokken 19:00. Alle klubber inviteres med dette til lagledermøtet. Vi håper at alle klubber kan stille med en representant.

Et terminlisteskjelett for de lokale løpene i Bergensregionen (Sprintcup, Pokalkamp, Nattcup, Urb-o Cup) er satt opp her:
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Avm4JaRaPBBOdHluV01WbjB2d21GTWJnS1RBX2xJSmc&hl=en&output=html

For at lagledermøtet skal gå smidig ber vi vennligst alle klubber om å sende inn sine ønsker om arrangement i 2011 til Andreas Nielsen på e-post andyn_88@hotmail.com med kopi til Jan Kocbach (jan@kocbach.net) innen fredag den 26. november. For hvert ønske list både 1. prioritet og 2. prioritet. De klubber som har sendt inn ønske om arrangement har fortrinnsrett i diskusjonene på lagledermøtet – dersom man ikke har sendt inn ønske om arrangement kommer man sist i køen ved tildelingen / i diskusjonene.

Saksliste lagledermøtet:
1. Terminliste pokalkamper, sprintløp og nattcup. For hvert løp skal dato, kartnavn, arrangør og løpsleder (inkl. e-post+telefon) oppgis.
2. Eventuelt

Nytt av året er at listen over arrangement i 2011 skal inn til NOF innen 2. desember. Mest mulig bør altså på plass på lagledermøtet den 29. november.

Noen tanker rundt terminlisteskjelettet:
Noenlunde samme lest som i fjor, men på grunn av veldig sen påske begynner vi med to sprintløp før påske. Deretter blir det sprintløp og Pokalkamp annenhver uke. På høsten blir det først fire Pokalkampløp – deretter 3 sprintcupløp. Tanken bak: (1) ikke bruke den tiden på våren der det er finest i skogen til bare å løpe på vei, (2) få et klart definert system i forhold til når det er sprintløp/Pokalkamp, (3) Få stor mobilisering på Pokalkamp annenhver uke gjennom hele våren, (4) Få sprintløp tirsdagen før både NM sprint og KM sprint. (5) Ha Pokalkampløpene tidlig på høsten mens det fortsatt er trivelig i skogen – sprintcup når det begynner å bli mørkere.

PS! Liste over kretsløp i Hordaland i 2011 er tilgjengelig her dersom det skulle være av betydning i forhold til planlegging:
https://spreadsheets.google.com/pub?key=0Aucn6CIym0wLdF9pOHRaOENmVGozVGpQRWZENlB0SFE&hl=en&single=true&gid=1&output=html

med vennlig hilsen,
Andreas Nielsen (regionskontakt Bergensregionen)
Jan Kocbach (terminlisteansvarlig Hordaland O-krets)

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.