Fana rykker nærmere i Pokalkampen

Pokalkamp - skrevet av Jan Kocbach, 18 Jun 2009@11:45

pokalkamp2009_5_s.jpg
- BT, Varegg, Fana og Gneist hadde alle mellom 40 og 46 deltagere, altså ganske jevnt denne gangen, forteller Pokalkampgeneral Sigvard Tschudi Madsen. – Med mobilisering kan mye skje til høsten, fortsetter mannen som har brukt en del lange lunsjpauser på å regne Pokalkampresultater etterhvert.

Fana har nå hatt 2 seire på rad – og rykker stadig nærmere Varegg som har dabbet litt av etter en god start. Ledelsen til Varegg er nå betydelig mindre enn forspranget de fikk på det første løpet – og dermed virker Pokalkampen veldig åpen når den nå tar sommerpause.

I kampen om 3. og 4. plassen har Askøy og Bergens Turnforening vist veldig gode takter i år – med mange deltagere. Gneist hadde også sitt beste løp for sesongen, med hele 87 poeng – bare noen små poeng bak Fana. Det blir spennende å se hva de forskjellige klubbene har å vise frem når høstsesongen begynner…

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.