Pokalkampen: Fana øker sammenlagtledelsen!

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 21 May 2008@13:04

Hele 291 deltagere stilte på årets andre Pokalkampløp på Askøy – det må være historisk god deltagelse for en Pokalkamp på Askøy! Arrangøren melder at tilbakemeldingene på løypene var svært positive! - Dette viser at Kolbeinsvarden har et ufortjent dårlig rykte i Bergensområdet, det er løypene som er avgjørende for opplevelsen, forteller en begeistret arrangørklubb.

Fana vant gårsdagens Pokalkamp klart – som de gjorde det på det første løpet i Fana. Askøy kapret andreplassen på hjemmebane, mens Varegg måtte ta til takke med tredjeplass. Bergens Turnforening kjempet hardt med Varegg om tredjeplassen – men måtte til slutt se seg slått med tre små poeng.

Sammenlagt leder nå Fana meget klart foran Varegg. - Som dere ser leder FANA klart. Men de skal ikke føle seg for trygg – mye kan skje etter 10. juni. Men først skal det løpes i langeskogen neste tirsdag, forteller Pokalkamputregner Sigvard.

pokal2_2008_res.png

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.