BergensNatten: Gjør deg klar!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 18 Mar 2008@0:31

bergensnatten2008.jpgDet går mot lysere tider – men på vårens siste mørke kveld – den 29. mars – er det klart for BergensNatten. Lag fra Gular, Varegg, Fana, Viking, Kristiansand, Askøy med flere har varslet sin ankomst – og med dagsamling for kretslaget tidligere på dagen er det klart at alle kretsens beste juniorer stiller opp. Husk også at 13-16 åringene løper stafett før det blir mørkt!

Natt-stafetten “BergensNatten” er en sosial stafett med både seniorklasse og veteranklasse! Som prolog blir det D/H13-16 stafett! Samlingsplass blir varm og god: Innendørs i IL Gneist sitt klubbhus med tilgang til dusj. Istedenfor premiering går alle premiepengene til innkjøp av Pizza til deltagerne!

No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.