Nattcup Xtra i Stendskogen: Møt opp!

Nattcup - skrevet av Jan Kocbach, 25 Mar 2007@23:00

Onsdag den 28. mars innbyr BSI til vinterens siste store høydepunkt på nattløps-fronten i Bergen. Stedet er Stendskogen, og det blir fellesstart! Starten er satt til klokken 20.00 – og løypelegger Stian Kreken Almeland melder om løyper som er lagt med fokus på at løperne skal få seg en fin tur i skogen! Altså god løpbarhet, og veivalgsstrekk med mulighet for å løpe på sti/grusvei. BSI kan også friste med kiosksalg for slitne og mindre slitne løpere – så dette blir nok en trivelig onsdagskveld. Møt opp for en siste økt i skogen før den vanlige o-sesongen starter opp med sprintcup torsdagen etter påske!

Løyper

Nivået på langløypen er anslått til B – og løypelengden på 4.8 kilometer høres i utgangspunktet lang ut, men løypeleggeren mener at slik løypen er lagt kommer dette til å gå fort unna. Sbsinatt.jpgommerfuglgafling er lagt inn for å spre løperne (for dere som ikke har prøvd sommerfugler: Det er helt ufarlig, og det går klart frem av kartet hvordan de skal løpes). Kortløypen er på 3.2 kilometer og ugaflet. For å bruke løypeleggeren (bilde til høyre) sine ord: - To testpersonar, utanom kontrollør Olav Erik Kreken, har prøvd løypa med gode tilbakemeldingar på løpbarheit og tid. Me vonar at flest mogleg stiller til start i langløypa, slik at den korte kunn er reservert til gamle og svake. Me trur at særs mange mosjonistar vil kunne greie godt under 10 min/km. Offisielle nattreflekssøyler og o-postar vert nytta som postmerking. 14 postar totalt i langløypa og 8 i pyseløypa.

Fremmøte & kart

Kartet som benyttes er Stendskogen, og oppmøte er i østenden av kartet på den store plassen der det første bedriftsløpet var i høst (se kart her). Folk bør møte opp i god tid før fellesstarten som går klokken 20.00.

Påmelding

Det blir kun nettpåmelding for dette løpet – og ingen registrering ved fremmøte! Meld deg på på internett innen klokken 00.00 tirsdag 27. mars (uforpliktende – meld deg på selv om du er usikker på om du kommer – no show, no pay). Navn og brikkenummer vil bli lastet ned om kvelden etter løpet klokken 23.00, så dersom du har løpt med en annen brikke enn den du opprinnelig hadde registrert deg med, kan du ordne det også etter at du har løpt.

magne_s.jpg

3 Comments

944

Comment by Torgeir Strand

25. March 2007 @ 20:41

Viss fineveret fortsetjer, er det ikkje mørkt kl.20. Blir det start kl.20 uansett?

945

Comment by Magne Knudsen

25. March 2007 @ 23:40

Det var ikke mørkt nok til å starte et nattløp kl 20.24 i dag(25/03). Regner med det ikke blir mørkere til Onsdag.

946

Comment by Stian Kreken Almeland

26. March 2007 @ 01:28

Ja, me vonar mørkret kjem sigande på dei tider. Det kan jo verte torever og delvis skydekkje;) Elles kan eg berre oppfordre til å ta med solbriller for å dempe belysninga :) Kjekt skal det verte uansett!

Sorry, the comment form is closed at this time.