Siste sjanse til å prøve “Festningen”

Nyheter - skrevet av Jan Kocbach, 18 Feb 2007@22:13

gatecup.jpgFørstkommende tirsdag den 20. februar er det klart for årets fjerde løp i Gatecupen. Stedet er igjen Badstuen til Varegg i Sandviken – og dette er siste gangen i vår det blir mulighet for å løpe på det flotte nye gate-kartet “Festningen” i Fløybanen-Sandviken området, siden de to siste løpene i gatecupen går på andre kart.

Gatecupen: Hva og hvor?
Gatecupen er en cup med gate-o-løp i perioden januar-mars – løypelengden vil variere fra typiske sprintløyper til noe lengre løyper. Man kan klare seg med lyset fra lyktestolper og karthusk, men en liten diodelykt vil nok lønne seg for å kunne ha jevn kartlesning. Fremmøte for de fire første løpene er ved Badstuen til Varegg i Sandviken (se Badstuens beliggenhet på kart her) – for de to siste løpene vil fremmøtested bli offentliggjort senere. Start er mellom 1800 og 1830.

Forhåndspåmelding
For gatecupen er det nå forhåndspåmelding. Siste frist for påmelding er samme dag som løpet går klokken 12.00. Forhåndspåmeldingen er ikke obligatorisk, men alle som deltar bes allikevel om å forhåndspåmelde seg fordi dette vil forenkle arrangementet betydelig!

1 Comment

737

Comment by TomEE

28. February 2007 @ 13:10

Kommer det noen resultater her?

Sorry, the comment form is closed at this time.